Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kesimoğlu'na '' Mekanın sahibi geldi'' karşılaması

Kesimoğlu'na '' Mekanın sahibi geldi'' karşılaması
haber detay

Kırklareli Belediye Başkanı ve CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, 31 Mart yerel seçimlerine az bir süre kala sokak sokak, mahalle mahalle, hız kesmeden ekibiyle esnafları ve mahallelerdeki vatandaş gzilerini  sürdürüyor.
Kesimoğlu yol arkadaşları ile gittiği her mahallede her geçen gün kartopu gibi büyüyen bir çoşku ve heyecanla karşılanıyor.Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'nu seçim gezileri çerçevesinde gittiği Kocahıdır mahallesinde vatandaşlar tarafından ''Mekanın sahibi Hoş geldiniz'' pankartı ile coşkulu bi kalabalık davul zurna ile karşıladı.
Kocahıdır mahalle sakinlari tarafından partiye katılanların rozet takılmasının ardından miting gibi coşkulu bir kalabalığa hitap eden Kesimoğlu,
Gittiğim her yerde ziyaret ettiğim her yerde ilgi ve sevgi ile karşılanıyorum.Sizler bana diyorsunuz ki,  biz sana kara sevdalı değiliz.Biz sana kapkara sevdalıyız diyorsunuz.40 gün düşünsem aklıma gelmez.İşte bu sizin yaratıcılığınız, bu sizin sevginizin tezahürü bu.Sevginiz insanları kucaklamanın bir başka ifadesi.Çok teşekkür ediyorum, sağ olun var, olun. Ben bir dönem daha sizlerle beraber yol yürümek istiyorum. Ben hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım, Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner aşarım diyorum. Benimle bu yolculukta varmısınız.? İncitsenle, İncitme denilen bu yolculukta benimle olmaya var mısınız.? Yaşamak, tek bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine. Bu sevda bizim, bu davet bizim diyorum. Benimle bu yolculuğa Var mısınız? Sevgili hemşirelerim, 10 yıldır Belediye Başkanı olarak görev yapıyorum.Sizin desteğinizle, sevginizle beni bağrınıza bastınız. Beni 10 yıl önce de biraz daha geriye gidecek olursak 2 dönem parlamentoda Kırklareli Milletvekili olarak görev yaptım.Bu görevi yapma onurunu bana bahşettiniz. Sizlere teşekkürlerimi, şükranlarımı minnet duygularıma sunuyorum. 10 yıldır Kırklareli halkına hak ettiği o güzellikleri, üstün gayreti içerisinde oldum. kimlerle yaptık bu hizmetleri sizlerle birlikte, aranızda bulunan birçok arkadaşımızla beraber yaptık. Acaba Kırklareli Belediyesi'nden başka bir Devlet kurumunda bu kadar çalışan Roman kardeşimiz var mı? Nerede var? Kırklareli'nde var. Çünkü biz hizmeti yaparken kimsenin kimlik bilgilerine bakmıyoruz. Kimseyi ötekileştirmiyoru.Kimseleri dışlamıyoruz. Biz 13 mahallede yaşayan yurttaşlarımızla birlikte eşit, özgür, yan yana, huzurla yaşamak istiyoruz. Sevgili hemşirelerim emekçi arkadaşlarımız aranızda önlüm İster ki her birinizi, birlikte Kırklareli Belediyesi'nde yan yana, omuz omuza, gönül gönüle, hizmet edebileyim. Ama takdir edeceksiniz ki her arkadaşımızı Kırklareli Belediyesi'nde çalıştırma imkanımız yok. Ama herkes bilsin ki her arkadaşımızı evine ekmek götürmesi için elimizden gelen bütün gayreti sarf edeceğim. Arkadaşlarımızla birlikte 10 yıl neler yaptık ortada. Bu son 5 yıl ustalık dönemimiz olacak. Ustalık dönemimiz burada hak ettiğiniz bütün güzellikleri sizlerle buluşturacağız.Sorunlarınınızı biliyorum. ben biliyorum ki burada düğün salonuna ihtiyacımız var. Bu Mayısa yetişmez ama ondan sonraki Mayıs'ta kakava şenliğimizi Kültür Sanat Karagöz festivalimizi nerede kutlayacağız biliyor musunuz? Şeytan derede hep birlikte kutlayacağız dedi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!