Kırklareli
13 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

KESİMOĞLU MAHALLE KAHVELERİNİ ZİYARET ETTİ.

KESİMOĞLU MAHALLE KAHVELERİNİ ZİYARET ETTİ.
haber detay

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu kalabalık bir partili grubu ile mahalle kahvelerini ziyaret etti.
CHP Kırklareli Belediye Başkan Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu 19 Şubat Pazartesi günü saat 20:00 da Seçim Koordinasyon merkezi önünde kendisini bekleyen kalabalık bir partili grubunun katılımı ile caddelerden yürüyerek meşaleler eşliğinde   Eriklice Caaddesi ve Sungurbey Caddesinde bulunan kahveleri ziyaret etti. Kesimoğlu partililerin attığı '' Halkın umudu Kesimoğlu'' '' Yeniden geliyor Kesimoğlu'' sloganları ile meşaleler eşliğinde Karaumur-Hastane caddesi Erkilice yolu üzerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Kahvehanelerde bulunan vatandaşları  ve yol güzerhındaki ticarethanelerini ziyaret ederek hayırlı işler diledi.
Balkonlardan ve işyerlerindeki vatandaşların kendisine gösterdiği sıcak ilgiden bir hayli mutlu olduğu gözlenen Kesimoğlu  ziyaret ettiği kahvehanelerde yaptığı konuşmada, Henüz seçim startını vermedik. Bu gezimizi sizleri sadece bir ziyaret olarak kabul etmenizi istiyorum.Yakın zamanda seçim gezilerimizde sizlere  Belediye Meclis üyesi aday arkadaşlarımız ile birlikte seçildiğimiz takdirde gerçekleştireceğimiz  projelerimiz ile sizleri ziyaret edeceğiz dedi.
 Kesimoğlu gezisini  istasyon caadesinide dolaşarak cafeleride ziyaret etti .İstasyon caddesi Fevsiz Çakmak cadddesi ve Kasaplar Çarşısından kortej eşliği ve sloganlarla seçim bürosuna gelinmesi ile yürüyüş ve ziyaret sona erdi.
Kesimoğlu'nun Mahaller  gezisine Kırklareli CHP Milletvekili Vecdi Gündoğdu, eski vekil Turgut Dibek, eski Belediye Başkanı Cavit Çağlayan il ilçe yöneticileri ile partili vatandaşlar katıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!