Kırklareli
19 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kesimoğlu, Asker Eğlencesinde Gençlerle Buluştu

Kesimoğlu, Asker Eğlencesinde Gençlerle Buluştu
haber detay

 

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, askere gidecek Kırklarelili gençlerin düzenlediği eğlence organizasyonuna katıldı. Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nda, büyük bir coşku ve sevgi seliyle karşılanan Kesimoğlu, gece boyunca gençlerle birlikte oynadı, sohbet etti, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kesimoğlu burada yaptığı konuşmada; “Sevgili komşularım, arkadaşlarım. Çocukluktan beri birlikte koştuğum, top oynadığım dostlarım. Kırklarelimin eşit ve özgür insanları. Ortak paydaşları. Mutlu İnsanlar Kenti’nin özel ve güzel insanları. Merhaba. Bu güzel şenliğe hepiniz hoş geldiniz. Şeref verdiniz. Bu coşku ve heyecanla beni çok mutlu ettiniz, bağrınıza bastınız. Bu gecenin çok daha büyük bir anlamı var. Gençlerimizin vatan görevine uğurlanacağı bir gece. Bizler şerefimizle, onurumuzla cesaretimizle, gururla bu görevi tamamladık. Şimdi de vatan nöbetini tutma sırası evlatlarımızda. Hepsinin yolu ve bahtı açık olsun. Hepsi Allah’a emanet olsun. Dualarımız, iyi dileklerimiz, güzel olan her şey onlara feda olsun. Biz size, yine sizlerin mülkü olan Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı’nı açtık, sizler de bize gönüllerinizi. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kesimoğlu’nu aralarından görmekten dolayı büyük sevinç yaşadıklarını dile getiren gençler de; “Belediye Başkanımız her zaman halkın arasında. Bu gecemize de misafir olarak bizleri onurlandırdı. Kendisini çok seviyoruz” dediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!