Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Keşan’ın en büyük temalı parkı Macera Parkı açıldı

Keşan’ın en büyük temalı parkı Macera Parkı açıldı
haber detay

 

“Keşan ve İvaylovgrad Belediyesi Lambuh köyünde turizm ve rekreasyon bölgeleri oluşturarak doğal, kültürel ve turistik alanlara erişim koşullarının iyileştirilmesi” adlı AB projesi kapsamında Keşan Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de yapılan “Macera Parkı” 10 Mart 2024 Pazar günü düzenlenen törenle açıldı.

Saat 16.00 sıralarında başlayan açılışa; Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, AK Parti Keşan İlçe Başkanı Gürcan Kılınç, Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı, Keşan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ali Caner Serbes, siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

“Keşan’ımıza kazandırdığımız eserlerimize hep yenilerini ekledik”

Törende konuşan Helvacıoğlu, Keşan’a harika bir park daha kazandırdıklarını belirterek, “Türkiye ve Bulgaristan İPA Sınır Ötesi İşbirliği Programı kapsamında Ivaylovgrad ve Keşan Belediyemiz işbirliği ile projelendiren macera parkımızı tamamladık. 16 bin metrekarelik alanda; her köşesinde adrenalin ve aksiyonun yaşanacağı, ayrı bir heyecan verici aktivitenin yer aldığı 500 metre yürüyüş parkurunun yanı sıra basketbol, kaykay sahaları, oyun grupları ve sosyal alanların da bulunacağı macera parkımız sadece yeni mahalleye değil tüm Keşan’ımıza hizmet edecek. Bölgede bir ilk olan Macera Parkı’mızda çocuklarımız ve ailelerimiz için her şeyin en iyisini düşündük. Macera Parkı’mızı çocukların, gençlerin ve yetişkinlerin enerjilerini atabileceği, stresten uzaklaşabileceği, adrenalin tutkunlarının severek ve eğlenerek kullanabileceği nitelikte tasarladık. Biz Keşan’da yaşayan vatandaşlarımızın ve evlatlarımızın gönlünde; hizmetimizle çalışkanlığımızla, eserlerimizle var olduğumuzu bugün bir kez daha gördük. Keşan’ımıza kazandırdığımız eserlerimize hep yenilerini ekledik. Keşan’ımızı hep daha ileri götürmek için hep birlikte gönül gönüle, omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz. Nice hizmetlerde buluşmak dileğiyle, katılımlarınız için teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.

Mustafa Helvacıoğlu’nun ardından açılış kurdelesi kesildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!