Kırklareli
16 Mayıs, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kaynarca da Tarihi Bir Seçim Yaşandı

Kaynarca da Tarihi Bir Seçim Yaşandı
haber detay


31 Mart Pazar günü yapılan Mahalli İdareler ve  Belediye Başkanlığı seçimlerinde Pınarhisar ilçesi Kaynarca Beldesinde yapılan Belediye Başkanlığı seçiminde iki kadın adayın yarıştığı seçimler nefes kesti.
CHP Kaynarca Belde Belediye Başkanlığı seçimlerine kadın aday  Neşe Çevikbaş ile katılırken, AKP ise yarışa kadın aday Sedef Yürükon ile katıldı.
Pazar günü seçimlerin bitmesinin ardından yapılan oy sayımında CHP adayı Neşe Çevikbaş'ın 738 AKP adayı Sedef Yürükon'un ise 737 oy alarak seçimi 1 oy farkla seçimi Neşe Çevikbaş'ın galip bitirdiği açıklandı.
AKP tarafından yapılan itiraz neticesinde Pazartesi günü yapılan ve sabah saat 05.30 a kadar devam eden  ikinci sayımda da yine sonuç değişmedi.
Yine AKP tarafından yapılan itirazlar sonucu bu kez Salı günü saat 10.00 da Pınarhisar Nüfüs Müdürlüğünde toplanan sayım kurulu sandıkları tekrar saydı ve yine aynı sonuçla sayım tamamlandı.
CHP adayı Neşe Çevikbaş üç kez sayılan ve sonucun değişmediği sayımlar sonrası yaptığı açıklamada,31 Mart'ta yapılan seçim centilmence geçti ve seçimler bitti.Bizler kimsenin hakkını yemediğimiz gibi kimseye de hakkımızı yedirmeyiz.Sayım işlemi tamamlandı ve 3 kez yapılan sayımlarda Kaynarca seçmeni tercihini bizlerden yana kullanmıştır ve seçim sayım işlemi bitmiştir.Başta bize oy veren, vermeyen tüm Kaynarca halkına teşekkür eder, seçimlerin başta Kaynarca'mıza ve hepimize hayırlı olmasını dilerim dedi.
 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!