Kırklareli
11 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Karlı Köy Yollarında Tedbir Alıyor

Karlı Köy Yollarında Tedbir Alıyor
Hava şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirme çabalarından dolayı teşekkür ediliyor.
haber detay

Kırklareli İl Özel İdaresi, bölgede etkili olan kar yağışının neden olduğu olası buzlanma ve kapanma risklerine karşı önlem alarak ekiplerini seferber etti. Kar yağışının yoğun olduğu köy yollarında ulaşımın güvenli bir şekilde devam etmesini sağlamak amacıyla il genelinde çalışmalarını hızla sürdüren İl Özel İdaresi ekipleri, ayrı ayrı belirlenen bölgelerde kar küreme ve tuzlama faaliyetlerini gerçekleştiriyor.

İlk ekibin yoğunlaştığı bölgeler arasında Kışlacık, Kızılağaç, Balkaya, Aksicim bulunuyor. İkinci ekip, Dereköy, Çağalayık, Kula, Geçitağzı, Karadere ve Şükrüpaşa köy yollarında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarına odaklanırken; üçüncü ekip de Kofçaz, Kocayazı, Ahmetler ve Ahlatlı bölgelerinde benzer faaliyetlere devam ediyor.

Ekipler, kar yağışının neden olduğu olumsuz hava koşullarına karşı sürekli olarak hazır bekleyerek, köy yollarını ulaşıma kapatmadan açık tutmaya yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bu kapsamda, vatandaşların güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla titizlikle hareket eden ekiplere, hava şartlarının olumsuz etkilerini en aza indirme çabalarından dolayı teşekkür ediliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!