Kırklareli
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Kadın Başkana Yoğun İlgi

Kadın Başkana Yoğun İlgi
haber detay

31 Mart yerel seçimlerinde CHP den Edirne tarihinde ilk kez kadın Belediye Başkanı seçilen Filiz Gencan Akın Belediye Başkanı olarak ilk kez katıldığı 1 Mayıs Uluslararası birlik Mücadele ve Dayanışma mitinginde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.
Edirne'de 1 Mayıs  "Birlik, mücadele ve dayanışma günü" nedeniyle Şükrüpaşa İlköğretim Okulu önünde toplanarak, davul ve zurna eşliğinde oluşturulan kortejle  Saraçlar Caddesi’nde toplandığı alana gelen  Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın'ı 1 Mayıs tertip kmitesi üyeleri karşıladı.
Tertip komitesi üyeleri ile yürüyerek miting alanına gelen Başkan Filiz Gencan Akın'ı gören vatandaşlar adeta kendisi ile foto çektirme yarışına girdiler.
Edirne Belediye Başkanı Filiz tertip komitesi ile birlikte mitinge katılanları selamlaması esnasında bir hayli heyecanlı olduğu gözlendi.
Başkan Akın miting esnasında gazetemiz Manşet Haber ile söyleşi yaptı ve kendisinin ilk kez Belediye Başkanı sıfatıyla bir mitinge katıldığını ifade ederek tüm emekçilerin bu anlamlı gününü kutlayarak emekçilerin ve emeklilerin her zaman yanında olacağının sözünü verdi.
Başkan Akın miting esnasında Manşet Haber gazetemiz aracılığı ile başta emekliler olmak üzere Kırklareli vatandaşların ve özelliklede emeklilerin 1 Mayıs bayramını kutlayarak Kırklareli'li vatandaşlara da selamlarımı iletirseniz sevinirim dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!