Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Ilık, Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel’i ziyaret etti

Ilık, Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel’i ziyaret etti
KTSO Başkanı Ilık ile Başkan Yardımcısı Keser, Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel’i ziyaret etti
haber detay

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser, Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel’i makamında ziyaret etti.

* Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Balkanlar ile yakınlaşmak ve yeni işbirlikleri kurmak istiyoruz”

Gerçekleştirilen ziyarette konuşan Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Bulgaristan ile Kırklareli’deki firmaların katılımıyla çeşitli etkinliklerin yapılabileceğini ifade ederek; “Oda olarak üyelerimizle birlikte hedefimiz Balkanlar ile yakınlaşmak ve yeni işbirlikleri kurmaktır. Bu konuda iş dünyamıza yeni işbirlikleri için platformlar oluşturmaya çalışıyoruz. Amacımız Kırklareli ekonomisini canlandırmak için gerek yurt içinde gerekse de yurtdışında girişimlerde bulunmaktır. Bunun içinde gece gündüz demeden çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz” dedi.

Bulgaristan ile Türkiye arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi ve artması yönünde çalışmalara devam ettiklerini ifade eden Türkiye Cumhuriyeti Burgaz Başkonsolosu Senem Güzel, karşılaşılabilecek her türlü problemlerin çözümü konusunda yardıma hazır olduklarını vurguladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!