Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

İBRAHİM YAVUZ ÖLÜMÜNÜN 15. YILINDA ANILDI

İBRAHİM YAVUZ ÖLÜMÜNÜN 15. YILINDA ANILDI
haber detay

İbrahim Yavuz ölümünün 15. yılında mezarı başında sevenleri ve devrimci arkadaşları tarafından anıldı.
Eski TÖB-DER,EĞİT DER kurucusu, Halkevleri İstanbul Bölge temsilcisi görevlerinde bulunan Eğitimci ve İş insanı İbrahim Yavuz için memleketi Edirne ilinin Havza ilçesinin Necatiye köyünde mezarı başında bir anma etkinliği düzenlendi.  
Necatiye köyünde mezarı başında düzenlenen anma etkinliğinde açılış konuşmasını yapan emekli öğretmenlerden Yahya Balcı Yavuz'un hayatından kesitler sunarak başta İbrahim Yavuz ve tüm devrimciler için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.
Emekli öğretmenlerden TÖB DER'de birlikte çalıştığı öğretmen arkadaşı Tevfik Atan'da  mezarı başında yaptığı konuşmasında, İbrahim Yavuz'un örnek bir kişi olduğunu ve geçmişinde yaşadıkları  anıları paylaştı.
EĞİT DER yönetiminde birlikte çalıştığı arkadaşı Dr.Hüseyin Özkahraman  da konuşmasında İbrahim Yavuz'un insani kişiliği ve arkadaşlık anıları ile birlikte yaşadıkları mücadele dolu yılları  anlattı.
Eşi Gülseren Yavuz'da  anma etkinliğine katılanlara teşekkür etti. Yavuz konuşmasında eşinin çocuklarla, komşularla ve çeşitli kesimlerle yaşadıklarını anlatarak gururluyum mutluyum, çünkü o çok özel biriydi dedi.
İbrahim Yavuz'un anma etkinliğinde arkadaşları ve akrabaların konuşmalarının ardından verilen ikramlarla etkinlik sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!