Kırklareli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

HER ÇOCUK BİR DÜNYA '' EĞİTİM SEMİNERİ

HER ÇOCUK BİR DÜNYA '' EĞİTİM SEMİNERİ
Kırklareli Belediye Başkanlığı tarafından Kültürel ve Sosyal Etkinlikler kapsamında Anne-Baba Eğitim Semineri konulu bir panel düzenlendi.
haber detay

Kırklareli Atatürk Kültür Merkezi (AKM ) de Pedagog Neşe Buzol ile Psikolog Buket Akkol'un panelist olarak katılacağı '' HER ÇOCUK BİR DÜNYA '' Anne-baba eğitim semineri, anne ve babaların çocuklarını büyütürken, bilinçli ve etkili olabilme konusu tartışılacak.

Tüm vatandaşların ücretsiz olarak katılabileceği “Her Çocuk Bir Dünya” adlı panel 10 Aralık 2022 tarihinde, Saat:11:00'de Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek.
Kırklareli'nde çalışmalarını yürüten ve alanlarında tanınan, yetkin ve başarılı çalışmalara imza atan Pedagog Neşe Buzol ile Psikolog Buket Akkol'un katılacağı söyleşide anne ve babaların çocuklarını büyütürken, bilinçli ve etkili olabilmeleri için ufuklarını açmaya yardımcı olacaklar.Her iki konuşmacının konularında uzman olmaları ve ailelerinde çocukların gelişimine katkı sağlayacak böylesi bir seminere katılımın yüksek olması bekleniyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Manşet Haber

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!