Kırklareli
28 Nisan, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

HEDEFİMİZ 5-0 YAPMAK

HEDEFİMİZ 5-0 YAPMAK
haber detay

CHP İl Genel Meclis üyesi adayları 31 Mart'ta yapılacak olan mahalli idareler yerel seçimlerinde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
CHP Kırklareli İl Başkanlığı tarafından yapılan ö seçim sonucuna göre belirlenen adaylar sahaya inerek başta merkez ilçe olmak üzere köy gezilerini de aralıksız sürdürüyor.
CHP 1.Sıra Gürkan YENEREL2.Sıra Adayı Av.Hakan Geriş 3.Sıra adayı Beyza Çam 4.Sıra adayı Osman Topçu 5.Sıra adayı Tayyar Akgül  yaptıkları ortak açıklamada,Başta Merkez ilçe olmak üzere merkeze bağlı köylerde yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızın bize ve partimize gösterdikleri ilgi bizleri oldukça sevindirdi.
Biz CHP İl Genele Meclis üyesi adayları olarak başta Istrancalar'da ve ilimizde Çevre talanı (RES, hes Taş Ocakları,Maden ocakları altın madeni arama faaliyetleri gibi) doğayı,çevreyi ve köylünü zararına yapılcak olan bu tür mücadelede köylülerizin çıkarları neyi gerektiriyorsa, doğanın, suyumuzun, havamızın, ormanlarımızın ve ekosistemin bozulmaması mücadelimizi yükselterek devam ettireceğiz.
CHP li adaylar ekip çalışması halinde yürüttükleri çalışmalarda gitmedik köy sıkmadık el bırakmayacağız ve hedefimizi beş sıfır yapmak olarak belirledik dediler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!