Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Hatlar Yenileniyor

Hatlar Yenileniyor
Lüleburgaz Belediyesi, kent merkezinde bulunan Emrullah Efendi Caddesi'nde yer alan ana içme suyu hattını yenileme çalışmalarına başladı.

Bu çalışmanın sonucunda fiziksel olarak ömrünü tamamlamış olan hat, tamamen sağlıklı bir hale getirilecek.

Lüleburgaz Belediyesi, kent genelindeki eski ve ömrünü doldurmuş içme suyu hatlarını yenileme konusundaki çabalarını sürdürüyor. Bu amaçla, kent merkezinde yer alan Emrullah Efendi Caddesi'nde bulunan 600 metre uzunluğundaki ana içme suyu hattı da yenileniyor. Çalışmalar, dün itibariyle başladı ve ekipler hattı en kısa sürede tamamlayarak vatandaşların kullanımına sunmayı hedefliyor.

Ayrıca altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından caddede yol yenileme işlemi de gerçekleştirilecek. Özellikle minibüs güzergahında bulunan yol kesimi, baştan sona yenilenerek daha konforlu bir hale getirilecek. Çalışmalar boyunca yol trafiğe kontrollü bir şekilde açık tutulacak.

Lüleburgaz Belediyesi'nin bu altyapı ve yol yenileme çalışmaları, hem içme suyu hatlarının sağlıklı hale getirilmesine yönelik önemli bir adım olarak öne çıkıyor hem de cadde üzerindeki ulaşım kalitesini artırmayı amaçlıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!