Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

Esener Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Esener Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti

 

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO) Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüsnü Güngör Akarca, Aytaç Yüce, Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Bars, Ahmet Eroğlu, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener ile 24. Dönem Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan’ı ağırladı.

Gerçekleşen ziyarette Kırklareli’nin mevcut durumu, sanayi, ticari ve ekonomik konuları, problemler, çözüm önerileri ve yerel gündem konuşuldu. Ülkelerin kalkınmasının ve refah düzeyinin artmasının Ticaret ve Sanayi’den geçtiğini bildiklerini ifade eden Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener, üretimin her alanında Trakya Bölgesi’nin ülke ekonomisine büyük katkısı bulunduğunu ifade etti. Sivil Toplum Kuruluşları’nın öneminin çok büyük olduğuna değinen Esener, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası’nın da istihdamın artarak, ekonominin canlanması için lokomotif görevi gördüğünü ifade ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ferhat Esener ile 24. Dönem Kırklareli Milletvekili Av. Şenol Gürşan’ı ağırlamaktan son derece memnun kaldıklarını ifade eden Kırklareli TSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli’deki üretim ve çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!