Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

EĞİTİM İŞ'TEN MERHUM ERKİN ŞENYİĞİT ANISINA GEZİ

EĞİTİM İŞ'TEN MERHUM ERKİN ŞENYİĞİT ANISINA GEZİ
haber detay

Eğitim İş Sendikası Kırklareli Şubesi, İğneada Longoz Ormanları’nda Erkin Şenyeğit'in anısına yürüyüş düzenledi.
Eğitim İş Sendikası Kırklareli Şubesi, Öğretmen Merhum Erkin Şenyiğit adına düzenlenen 4. Longos ormanları gezisini gerçekleştirdi. İğneada Longoz Ormanları yürüyüşüne Eğitim İş Sendikası Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık da katılım gösterdi.
Eğitim İş Sendikası Genel Basın Yayın ve Uluslararası İlişkiler Sekreteri Emine Çalık, Eğitim İş Kırklareli şubesinin kuruluşundan günümüze kadar yönetim kurulu üyeliği yapmış, örgütün her kademesinde büyük emekleri olan ve her yıl Kasım ayında gerçekleştirilen Atatürk yürüyüşlerinin öncüsü olan sevgili meslektaşları Erkin Şenyeğit'i anma etkinliği kapsamında İğneada Longoz Ormanları yürüyüşünü gerçekleştirdiklerini duyurdu.
Çalık, yaptığı açıklamada, Ekim 2022'de aramızdan ansızın ayrılan Erkin Şenyeğit'i saygı, özlem ve minnetle anarak, onun anısına düzenlenen yürüyüşte bir araya geldiklerini ifade etti. Erkin Şenyeğit'in önemli katkılarıyla şubenin çalışmalarına büyük ivme kazandırdığını vurgulayan Çalık, onun mücadeleci ruhunun ve özverisinin her zaman hatırlanacağını belirtti.
Emine Çalık, Erkin Şenyeğit'in anısını yaşatacaklarını ifade ederek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Eğitim İş Kırklareli şubemizin kuruluşundan günümüze kadar yönetim kurulu üyeliği yapan, örgütümüzün her kademesinde emeği büyük olan, her yıl Kasım ayında yapılan Atatürk yürüyüşlerinin öncüsü olan, Ekim 2022'de aramızdan ansızın ayrılan değerli meslektaşımız Erkin Şenyeğit anısına düzenlenen İğneada Longoz Ormanları yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Rahat uyu Erkin başkan, asla unutulmayacaksın. Işıklar yoldaşın olsun.” 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!