Kırklareli
05 Mayıs, 2024, Pazar
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

DEVA PARTİSİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI

DEVA PARTİSİNDEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KAHVALTI
haber detay

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Kırklareli İl-İlçe Başkanlığı tarafından özel bir cafede Üniversite Gençliğine yönelik kahvaltı etkinliği düzenlendi.
Kırklareli Üniversitesi öğrencilerine özel hazırlanan kahvaltı buluşmasında, parti yöneticileri öğrencilerin eğitim sistemi hakkındaki düşüncelerini dinledi
DEVA Partisi  İL-İlçe teşkilatı tarafından düzenlenen kahvaltıya İl Başkanı Engin Turan,İl Başkan Yardımcıları ve yöneticilerinden  Halil Can,Mustafa Öz, Rıfat Rafael Haleva, Engin Alaz, Zafer Ölmez, Yusuf Kaya,Ercan Dinkler,Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkanı Aynur Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Zerrin Manay Dülger, Lüleburgaz İlçe Başkanı Semih Güller ve Babaeski İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Gençoğlu katıldı.
Deva Partisi Kırklareli İl Başkanı Engin Turan kahvaltı sonrası yaptığı açıklamada, Gelecek kaygısının yoğun yaşandığı bu zamanlarda partisinin iktidarı döneminde liyakatin ve adaletin esas olacağını ifade etti.
Turan açıklamasında, Deva Partisi olarak ilçe yöneticilerimiz ve bazı İlçe Başkanlarımızında  katılımı ile düzenlediğimiz bu kahvaltımızda partimizin Gençlerle ilgili önemli projelerimizi  öğrenci kardeşlerimize anlattık..Onların eleştiri ve önerilerini de  dinledik. Eksikliklerimiz var ise parti programımıza ilave edeceğimizi kendilerine ifade ettik.Bizim açımızdan son derece yararlı bir görüşme olduğunu düşünüyorum.Kahvaltımıza katılan gençlerimize katılımlarından dolayı teşekkür eder, yaşamlarında başarıları diliyorum dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!