Kırklareli
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

DEVA PARTİSİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

DEVA PARTİSİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET
Kırklareli DEVA Partisi İl Teşkilatı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Gazetemizi ziyaret etti.
haber detay

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle,  gerçekleştiren ziyarette  DEVA Partisi Kırklareli İl Başkanı Engin Turan,Kadın Politikalarından sorumlu İl Başkanı Aynur Kılıç, Sosyal Hizmet Politikalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Halil Can,İl sekreteri Zafer Ölmez ve Merkez İlçe Başkanı Zerrin Manay Dülger'den oluşan DEVA Partisi heyeti ile, gazetecilerin sorunları hakkında karşılıklı görüşmelerde bulunuldu.
Gündeme gelen sansür yasası ile zaten zor günler geçiren yerel basının ve yerel basında çalışan gazetecilerin durumları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
 Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan  İl Başkanı Engin Turan  yerel ve genel basının sorumlarının çok yakından takip ettiklerini ve Gazetecilerin kamuoyuna haber, bilgi akışını zamanında ve objektif bir biçimde yansıtmak, toplumsal sorunlara ayna tutmak için zaman zaman çok zor şartlar altında çalışıyor. Basın mensupları dünyanın en önemli mesleklerinden birini icra ediyor.Adeta zamanla yarışıyor.Kamu adına görev yapan siz gazetecilerin bu anlamlı günü olan Gazeteciler Gününüzü kutluyor sansür ve özgür haber yapmanız umudumuzu korumak isteriz dedi. 

Turan gazetecilerin zor şartlarda görevlerini ifa ettiklerini, kamu adına görev yaptıklarını ifade ederek gazetecilern yılda bir gün değil, her gün hatırlanması gerektiğini söyledi.

 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!