Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

"Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram Göreve Başladı"

"Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram Göreve Başladı"
Demirköy ilçesindeki kaymakamlık görevi, önceki kaymakam Yaşar Şimşek'in tayininden sonra asil olarak Ertuğrul Bayram'a verildi.

Bayram, göreve başlamadan önce kaymakamlık binası önünde daire amirleri ve çalışanlar tarafından karşılandı. Göreve başlamadan önce ilçe daire amirleriyle tanışma toplantısı düzenleyen Bayram, yerel yetkililerden bilgi aldı.

Toplantı sırasında Ertuğrul Bayram, ilçe halkına hizmet etmek için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, "İşlerimizi hep birlikte titizlikle takip ederek sürdüreceğiz ve vatandaşlarımızın memnuniyetini sağlamak için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. İnşallah görevimizi layıkıyla yerine getireceğiz." şeklinde konuştu.

Ertuğrul Bayram, 1995 yılında Ankara'da doğdu. 2018 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. 2020 yılında Bursa Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine adım attı. Ardından Ordu ve Kayseri illerinde mülkiye teftişi görevlerini başarıyla tamamladı. Erzurum/Palandöken ve Denizli/Buldan ilçelerinde kaymakam refikliği stajlarını geçirdikten sonra Konya'nın Güneysınır ve Yalıhüyük ilçelerinde toplamda bir yıl süreyle kaymakam vekilliği yaptı. Ayrıca, yurt dışı stajı kapsamında Leicester Üniversitesi'nde dil eğitimi aldı.

En son olarak, 6 Şubat 2023 tarihinde Kahramanmaraş merkezli bir deprem sonrasında yaklaşık üç ay boyunca Malatya ilinde görev yaptıktan sonra, 26 Eylül 2023 tarihinde Demirköy Kaymakamlığı'na asil olarak atanmıştır. Demirköy ilçesine yeni atanmış olan Kaymakam Ertuğrul Bayram, ilçe halkına hizmet etmek için göreve hazır olduğunu ifade etmiştir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!