Kırklareli
20 Mayıs, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

"Demirköy Anadolu Lisesi'nde Kariyer Günleri: Hakim Tülay Sofu İlham Verdi"

"Demirköy Anadolu Lisesi'nde Kariyer Günleri: Hakim Tülay Sofu İlham Verdi"
Demirköy Anadolu Lisesi'nde düzenlenen "Kariyer Günleri" etkinliğinde Hakim Tülay Sofu, öğrencilere hakimlik mesleği hakkında bilgi verdi. Gelecekleri için önemli bir adım atan öğrencilere rehberlik eden etkinlik, başarılı bir plaket takdimiyle sona erdi.
haber detay

Demirköy Anadolu Lisesi, öğrencilerin meslek seçimi konusunda doğru bilgiler edinebilmeleri amacıyla "Kariyer Günleri" etkinliği düzenledi. 1. etkinlik kapsamında, öğrencilere ilham olacak konuşmacılardan biri olan Demirköy Hakimi Tülay Sofu, gençlerle bir araya geldi.

Sofu, öğrencilere mesleği olan hakimlikle ilgili kapsamlı bilgiler verirken, hukuk fakültesi, avukatlık, hakimlik ve savcılık gibi alanlardaki soruları da yanıtladı. Etkinlik, öğrencilerin gelecekleriyle ilgili en önemli karar olan meslek seçimi konusunda faydalı bilgiler edinmelerine olanak tanıdı.

Demirköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ceyhun Çoskundeniz, Hakim Tülay Sofu'ya katkılarından dolayı teşekkür etmek amacıyla bir plaket takdim etti. Bu özel gün, öğrencilere meslek seçimi konusunda aydınlatıcı bir deneyim sunarak son buldu.

Demirköy Anadolu Lisesi'nin düzenlediği Kariyer Günleri etkinliği, öğrencilerin farklı meslek dallarından uzman konuşmacılarla bir araya gelmelerini sağlayarak, onların geleceğe daha bilinçli bir şekilde hazırlanmalarına destek oluyor. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin meslek seçimi konusunda daha bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmak adına büyük önem taşıyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Kaynak: Nihat EVREN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!