Kırklareli
27 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ÇYDD Çanakkale Gençlik Buluşması Yapıldı

ÇYDD Çanakkale Gençlik Buluşması Yapıldı
haber detay

15. Çağdaş Gençlik Geleneksel Şehitler Abidesi Çanakkale Buluşması; 23 Mart Cumartesi günü, Genel Merkezinde katkılarıyla Çağdaş Gençlik Merkez Birimi ve Çanakkale Şubesi öncülüğünde gerçekleştirildi.
ÇYDD'nin 69 Şubesi ile iki binden fazla üye, gönüllü ve öğrencinin katıldığı etkinlikte; Genel Başkan Prof. Dr. Ayşe Yüksel gençleri selamladı.
ÇYYD Kırklareli Şubesi de  15.Çağdaş Gençlik Geleneksel  Şehitlerimize Saygı ve Abide Çanakkale buluşmasında Genel merkez ve 69 şubesiyle birlikte Çanakkale'de düzenlenen etkinliğe katıldı.
ÇYDD Kırklareli Şube Başkanı Birsen Meriç Çanakkaler ewtkinliği dönüşü sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyetimizin ön sözünün yazıldığı bu topraklarda yine çok hüzünlendik,duygusal anlar yaşadık.Hele Alçıtepe deki 1915 Hilâl-i Ahmer Hastanesi ve siper canlandırma alanında bu toprakların ne bedeller ödenerek kazanıldığını göz yaşlarımızla izledik.Bir kez daha Mustafa Kemal ve tüm şehitlerimize yürekten minnetlerimizi dualarımızı gönderdik.Hepsi nurlarda uyusunlar.Hiçbir zaman onları unutmayacağız,unutturmayacağız.Çanakkale şubemizin ev sahipliğiyle yaklaşık 2000 gencimizin bir araya geldiği buluşmada hepimiz heyecanlandık.Coşkulu geçen  Abide töreninde gençlerimiz, Atatürk'ün gencliğe hitabesini okudular. Ardından gencliğin Ata'sına cevabıyla yüreğimiz umutla doldu.İyi ki ÇYDD var,iyi ki Çağdaş Gençliğimiz var dedi.
Meriç açıklamasında, Bu etkinlikte ulaşımımızı sağlayan Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu'na,sorunsuz götürüp getiren kaptan şöförümüze,bizimle gelen çağdaş yaşamın cefakar kadınlarına , sorumluluk sahibi şube  gençlerimize anlamlı ve keyifli etkinliğimizin gerçekleşmesi için emek veren Genel Merkezimize ve ÇYDD Çanakkale şubemize , ÇYDD Kırklareli şubesi yönetim kurulum adına çok teşekkür ederim.Nice anlamlı buluşmalarda yan yana omuz omuza olmak dileğimle dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!