Reklamı Geç
Kırklareli
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kollarında Görev Değişimi

CHP Kırklareli Merkez İlçe Kadın Kollarında Görev Değişimi
CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi CHP İl-İlçe binasında üyelerin katılımı ile yapıldı.CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi açılış konuşması saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.

CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi CHP İl-İlçe binasında üyelerin katılımı ile yapıldı.
CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanlığı seçimi açılış konuşması saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başladı.
 CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Belekyavuzcan söz alarak görev yaptığı süreç içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında kadın kolları üyelerini bilgilendirdi.Belekyavuzcan konuşmasında,Bugün burada 2020-2024 yılları arasında Kırklareli merkez ilçe kadın kolları başkanı olarak görev yaptığım dönemi sizlerle paylaşarak ve yeni göreve başlayacak arkadaşlarımıza başarılar dilemek üzere bulunmaktayım. Bu görevde bulunmaktan büyük onur ve gurur duydum. Bu süre zarfında birlikte çok önemli çalışmalar gerçekleştirdik.Ve kadınlarımızın sesini daha güçlü duyurmak için el birliği ile çabaladık. Sizlerle çalışma raporumuzu bir özet halinde Başkan yardımcımız Eda  Uzungül anlatacak. Bu süreçte en büyük desteği Belediye Başkanımız Mehmet Siyam Kesimoğlu'ndan gördük.Kendisine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. 2020-2024 yıllarında birlikte görev yaptığımız il-ilçe Başkanlarıma, Gençlik Kollarıma ve İl Kadın kolları Başkanı Gökben Şenol'a teşekkür ederim.Benimle yol yürüyen değerli yönetim kurulu arkadaşlarım. İyi ki varsınız ,sonsuz teşekkürler. Bu süreçte birlikte çalıştığımız kadınlarımıza teşekkürlerimi sunarım. Bugün bu Bayrağı devralacak olan yeni Başkanımıza ve ekibine yürekten başarılar dilerim. Eminim ki onlar da aynı azim ve beraberlikle çalışacak kadınlarımızın sesi olacak ve partimizi daha da ileriye taşıyacaklardır.Yeni yöntemin her zaman yanında olduğumuzu belirtmek isterim.Gelecek günlerin daha güzel,daha adil ve daha eşit bir Türkiye'ye doğru atılan adımlarla dolu olmasını diliyorum dedi. 
Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanın konuşmasının ardından İl Kadın Kolları Başkanı Gökben Şenol tarafından CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka'nın seçimle ilgili mesajı okundu ve seçim maddesine geçildi.
Yapılan seçim sonucunda tek liste halinde yapılan seçimde Deniz Öztekin CHP Merkez İlçe Kadın Kolları yeni Başkanı seçildi.
Yönetim Kurulu asil üyeliklerine ise Dilek Akgül,Serpil Çamlıca, Esma Çıvgın,Aleyna Şeyma Darcanlı,Burçu Eren, Ayten Ergin ,Sevil Gündemir,Özlem Duran Gürbüz,Aycan Özliseli Uysal,Kadriye Yazman seçildi.  


 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Durak Köfteci

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!