Kırklareli
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

CHP 'DE Buruk Bayramlaşma

CHP 'DE Buruk Bayramlaşma
haber detay

CHP Geleneksel Ramazan Bayramı Bayramlaşma etkinliği parti İl-İlçe binasında yapıldı.
CHP İL-İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma etkinliğine CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu,CHP İl Başkanı Av.Bora Terzi, Merkez İlçe Başkanı Neslişah Erseçkin, İl Yönetim Kurulu üyesi Av.Dilara Gürel, Belediye Meclis Üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri ve Partililer Katıldı.
Açılış konuşmasını CHP İl Başkanı Av.Bora Terzi yaptı.Terzi yaptığı açıklama,Tüm Kırklareli halkımızın mübarek Ramazan Bayramı kutlu olsun.Ramazan Bayramını Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olmasını diliyorum.Buruk bir bayram kutluyoruz.Partimiz ülkemizde gerçekten çok büyük bir başarı elde etti.Ama maalesef ki il ve bazı ilçe başkanlıklarında başarı elde edemedi bu noktada da üzgünüz.Ama Belediye meclisi üyelerinde ve İl Genel Meclis üyelerinde çok büyük başarılar elde ettik.İl Belediye Başkanlığı seçimin sonucunda geçersiz oyların cok fazla olmasından dolayı önce İl seçim kuruluna, sonra Merkez ilçe seçim kuruluna ve ardında da Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) itiraz ettik ama maalesef itirazımıza ordan red cevabı geldi ve itirazmız kabul edilmedi. Kaynarca Beldesinde kazandığımız seçime de itiraz edildi.Oylar tekrar sayıldı ve 1 oyla seçimi kazandık. Üsküp'te de aynı şekilde kazandığımız seçime de itiraz edilmişti ama yine partimiz kazandı. Büyükkarıştıran'da da liste dışı 2 kişinin oy kullanmasından dolayı tekrar seçim yapılacak dedi.
İl Başkanı Bora Terzi'nin konuşmasının ardından Merkez İlçe Başkanı Neslişah Erseçkin, Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, İl Yönetim Kurulu üyesi Av.Dilara Gürel hem vatandaşların bayramlarını kutladı ve aynı zamanda da  gündem ile ilgili konuşmalar yaptılar.
Yapılan konuşmaların ardından CHP aile fotoğrafı çekilmeleri ile etkinlik sona erdi.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!