Kırklareli
18 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ANNELER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ 

ANNELER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ 
haber detay


Anneler Derneği Kırklareli Şubesi  tarafından Anneler Haftası etkinlikleri kapsamında yemek programı düzenlendi. Yemeğe Kırklareli Huzurevinde kalan değerli büyüklerimiz de katıldı.
 Dernek yönetimi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ' Dayanışma Yemeği' 25.05.2023 tarih Perşembe gece saat:20.00 da Memet ( Et Balık lokantasında)  yoğun bir katılımla yapıldı.
Çeşitli siyasi parti, STK ve kuruluş temsilcileri ile annelerden oluşan davette katılna katılımcı
 anneler birbirinden güzel şarkılar ve müzik eşliğinde doyasıya eğlendi .  
Açılış konuşmasını; Anneler derneği kırklareli Şube Başkanı Aynur Yadalı yaptı.
Aynur Yadalı konuşmasında , Hepinizin bildiği gibi birbirimizden çok uzak kaldık (Deprem) seçim derken günler  geçti .Bizlerde bu yaşananlarda talebelerimizi okutmaya devam ettik.insanlık  üst üste gelen bu kötü günleri bir daha  inşallah yaşamaz .Bazı bayanlar bana burada anneler derneği varmı diye soruyor bende  genel merkezi Ankara'da olan ve Türkiye genelinde ve ilimizde 65 adet Anneler Derneği olduğunu söylüyorum üye sayımız 111 ancak yeni katılanlardan ve gidenlerden dolayı bu sayı değişiklik  gösterebilir  aramızda her zamanki gibi huzurevinden gelen misafirlerimizde var ben kendilerine ve dayanışma yemeğimize katılarak bizlere destek olan tüm annelerimize katılımlarından dolayı  teşekkür eder, herkese iyi eğlenceler dilerim dedi.
Dernek Başkanının konuşmasının ardından müzik eşliğinde başlayan gece geç saatlere kadar devam etti.
Yemek organizasyonundan oldukça memnun oldukları görünen  Anneler Derneği yöneticileri işletme sahibi işletme sahibi ve personeline teşekkür etti. 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!