Kırklareli
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    30.71
  • EURO
    32.91
  • ALTIN
    1967.5
  • BIST
    8994
  • BTC
    49397.326$

ADD HEYETİNDEN STK'LARA ZİYARET

ADD HEYETİNDEN STK'LARA ZİYARET
Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez GYK üyesi Mine Sobacı, Kırklareli Şube Başkanı Erdem Erdin, Yönetim Kurulu üyeleri Güler Yenici, Serpil Belekyavuzcan,Şener Aldemir ve Emrah Baydemir'den oluşan ADD heyeti, CHP, 2021 Tüm Emekliler Sendikası ve Türkiye Sakatlar Derneği( TSD ) Şube Başkanlığını ve Kırklareli Kent Konseyini ziyaret etti.
haber detay

Kırklareli Atatürkçü Düşünce Derneği ( ADD )Geleneksel Çarşamba Toplantısı öncesi CHP Kırklareli İl ve Merkez İlçe Başkanlığını ziyaret etti. ADD Kırklareli Şube Başkanı Erdem Erdin burada yaptığı konuşmada, 15 Ekim  2022 tarihinde Akm de Gazeteci Tevfik Kızgınkaya  ve Devlet Eski Bakanı Önay Alpago'nun konuşmacı olarak yer alacağı "Cumhuriyet Ne Demek?" konulu programa davet etti. Gündem hakkında değerlendirmede bulunan ADD Kırklareli Şube Başkanı Erdem Erdin her geçen gün Cumhuriyet'e ve Atatürkçü düşünce sistemine karşı saldırılar olduğunu ve bu konuda kendi üzerlerine düşen görevler olduğunu bildiklerini söyledi. Mustafa Kemal Atatürk'ün düşüncelerini aktarmak adına farkındalık yaratan çalışmalar yapmak istediklerini söyleyen Başkan Erdin bu bağlamda gerçekleştirecekleri programın çok önemli olduğunu belirtti. 

ADD Kırklareli heyeti adına Şube Başkanı Erdem Erdin ziyaret ettikleri STK temsilcilerine ve CHP İl-İlçe Başkanlıklarına "NUTUK" ile '' ÇANKAYA ''  kitaplarını hediye etti.  

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!