© Manşet Haber Gazetesi 2021

Sevgi Her Engeli Aşar, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası vesilesiyle Engelleri Birlikte Aşalım….

 

 

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Engelliler Haftası münasebetiyle engellilere yönelik faaliyet gösteren STK'lar, kamu kurum kuruluşlarında istihdam edilen engelli personellerimiz, özel öğrencilerimiz ve bireylerimizden oluşan heyeti 10 Mayıs 2024 Cuma günü Valilik makamında kabul etti.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Birol Ekici, “Engelli vatandaşlarımızı hayatın her alanına dâhil ederek desteklemek ve sorunlarını çözüme kavuşturmak hepimizin görevidir. Engelliler haftası vesilesiyle engelli vatandaşlarımızın karşılaştıkları sorunların çözümünde ve bu konudaki duyarlılığın artırılmasında katkısı olan tüm kurum ve kuruluşlarımıza, sivil toplum örgütlerimize ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, engelli vatandaşlarımıza aileleriyle birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat diliyorum. Engelli bireylerimizin her zaman yanındayız. Unutmayalım; engelli olmak kişinin tercihi değildir, her birey bir engelli adayıdır” dedi.

Kırklareli Valisi  Birol Ekici, Belediye Başkanı Derya Bulut ve İl Protokolü ile beraber 10- 16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen Geleneksel Farkındalık Yürüyüşüne engelli STK Temsilcileri, Özel Eğitim Kurumu öğrencileri ve vatandaşlarımızla birlikte katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER