© Manşet Haber Gazetesi 2021

“KIRKLARELİ’ DE EN ÇOK TANINAN KADIN SİYASETÇİ”

KONDA Araştırma Şirketi'nin sonuçlarına göre İYİ parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel PİŞKİN, Kırklareli’ de “En Çok Tanınan Kadın Siyasetçi” olarak tespit edildi. 

 

28.Dönem İYİ Parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel PİŞKİN, Siyasette kadın temsilini arttırmak için çalışan kuruluşlardan "Ben Seçerim Derneği'nin" 2 senelik çalışması sonucu   belirlediği 20 milletvekili adayından biri seçilerek derneğin 3 Nisan Pazartesi günü Ankara’ da gerçekleşen basına açık tanıtım toplantısına davet edildi. 

Siyaset iletişimcisi Nilden Bayazıt, Akademisyen - 24. Dönem CHP  Milletvekili Binnaz TOPRAK, İş kadını - 24. Dönem CHP Milletvekili Sena KALELİ’ nin de kurucuları arasında yer aldığı Ben Seçerim Derneği, illerde yaptığı araştırmalar ve anketlerle belirlediği adayların tüm karar alma mekanizmalarında yer almalarını sağlayarak 14 Mayıs seçimlerinde kendi kadın adaylarını Meclise taşımayı hedefliyor.

Derneğin araştırma süreçlerinde paydaşı olan KONDA Araştırma Şirketi'nin sonuçlarına göre İYİ parti Kırklareli Milletvekili Aday Adayı Sibel PİŞKİN, Kırklareli’ de “En Çok Tanınan Kadın Siyasetçi” olarak tespit edildi. 100 Yıllık Cumhuriyet tarihi boyunca hiç kadın Milletvekili olmamış ilimizde Sibel PİŞKİN 2018 genel seçimlerinde İYİ Parti’ nin 2. Sıra Milletvekili Adayı idi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER