© Manşet Haber Gazetesi 2021

Kırklareli Belediyesi, Tüm Birimleri ve Ekipleriyle, Şehir İçin Sahada

 

Kırklareli Belediye Başkanlığı’na bağlı başta Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri olmak üzere; tüm birimler, ekipleriyle birlikte adeta teyakkuz halinde şehir genelinde çalışmalarını sürdürüyor.

Belediyeye bağlı şantiyede sabah 08:00’da göreve başlayan ekipler, birim amirleri tarafından belirlenmiş iş çizelgesiyle, sahadaki yerini alıyor.

Tespit edilen eksiklikler, bakım onarım uygulanması gereken noktalar, yenilenmesi ya da değişimi elzem olan konular, titiz bir şekilde işlemden geçiriliyor.

Bunların yanı sıra; vatandaşlardan gelen talepler, öneriler, eleştiriler ve istekler de dikkate alınarak söz konusu yerlere personel ve malzeme yönlendirmesi yapılıyor.

Sahadaki yoğun tempo devam ederken, şantiye atölyelerinde de, buraya yönelik çalışmalar hayata geçiriliyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, farklı aşamalardan oluşan bir çalışma sistemi kurduklarını belirterek, ilk etapta ivedi durumda olan ihtiyaçlara odaklandıklarını, şehrin altyapı ve üst yapısında, onarım gerektiren işlemleri hızlıca hayata geçirdiklerini ifade ederek, sonraki süreçte, saha işlemlerinin derinleşip genişleyeceğini vurguladı.

Belediyeciliğin günün her saati, haftanın her günü, vatandaşların konforu ve beklediklerini yapabilmek olduğunu söyleyen Bulut, Kırklareli Belediyesi’nin, doğru bir planlama, disiplinli bir iş anlayışı ve yeni vizyonuyla, örnek bir kurum olacağını, beraberinde Kırklareli’nin de emsal gösterilen bir şehir haline geleceğini kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER